Proč vidíte často andělské číslo 444?



Věřím, že každý z nás -ať si to uvědomuje nebo ne- v životě vidí andělská čísla. Mezi nejčastější viděná čísla patří číslo 444, o jehož významu si můžete přečíst v našem minulém článku Andělské číslo 444 a jeho význam.

O čísle 444 jsem se rozhodla napsat znova a to proto, že se mi dnes ozvala kolegyně z bývalé práce, která mi říkala, že neustále vidí číslo 444. Vidí ho na SPZ, na hodinách, v novinách, televizi, dokonce i na různých výrobcích nebo cedulích. A proč vidí jen 444 a k tomu ještě tak často?

Andělské číslo 444 je jedno z nejsilnějších vůbec. Je to přímé znamení od našich andělů, že jsou tady u nás. Říkají nám prostřednictvím těchto čísel, že bychom se měli více soustředit i na další znamení a na další čísla a rovněž bychom neměli - jak se říká - dusit naše problémy uvnitř, ale obrátit se na anděly.

Andělé tímto číslem přímo hlásají: "Jsme tady pro tebe. Víš o nás vůbec?"

Své přítelkyni jsem tedy vysvětlila, že je na jednu stranu dobře, že vidí až tak často andělské číslo 444, ale měla by se rovněž více se svými problémy obracet na anděly a žádat je o pomoc, třeba pomocí modliteb nebo vyřešit její problém za pomoci automatického psaní. Sama jsem ani nevěděla, že nějaké problémy má, ale po pár minutách to z ní vypadlo a proto je tedy úplně jasné, že andělé jí říkají, ať to v sobě zbytečně nedusí, protože co se dusí, to se může i udusit. Kamarádce jsem doporučila, aby "nadzvedla pokličku" a požádala anděly. Guláš také nemůžete dusit do nekonečna.

Jinými slovy: Co máte dělat, když vidíte často 444, ale už žádná jiná čísla? Zamyslete se nad tím, zda skutečně nějaké problémy máte. Pokud ano, okamžitě se obraťte na anděly, kteří vám pomůžou. Nezapomínejte - obrátit se můžete s čímkoliv, neboť vše kolem nás je pouze energie. Pokud máte problémy finanční, okamžitě odbourejte všechny vaše staré, negativní myšlenky nebo předsudky o penězích, protože i s těmi vám andělé pomůžou.

Pochopitelně vám druhý den nesešlou z nebe kufr peněz, ale ukáží vám cestu, jak peníze získat. Po cestě do obchodu uvidíte zajímavý inzerát ohledně práce, která vám vyjde, uvidíte zajímavou reklamu, pošlete soutěž, kterou vyhrajete a tak dále.

A ptáte se, proč máte finanční problémy, když máte své anděly? Když přeci existuje "ten" vesmír a bůh, jak se mně spoustu lidí ptá? Andělé jsou každým momentem u vás, i teď, co čtete tento článek, ale nejdříve se jim musíte otevřít. Musíte je k sobě přivolat nebo pustit. Musíte jinými slovy začít sami u sebe. Nikdo nemůže za to, že máte finanční potíže. Ikdyž to zní pro někoho až nepřijatelně, za vše, co se nám v životě stane, můžeme pouze sami - naše myšlenky.

To, že ztratíme zaměstnání ještě neznamená, že jsme na dně, ale během dalších měsíců můžeme najít lukrativnější práci. To, že vám ujede metro nutně neznamená, že propásnete nějaký důležitý děj, ale třeba se to tak stát mělo, protože v tom momentu, kdy si prodloužíte čekání můžete právě narazit na onen letáček, inzerát, zajímavou osobu nebo reklamu.

Řešte své problémy dříve, než bude pozdě!

Líbil se vám tento článek? Dejte nám kapku radosti a sdílejte tento příspěvek!
Doporučuji také přečíst článek o životní číslo 11 v numerologii.

2 komentáře: