Andělské číslo 22 a jeho význam




Andělské číslo 22 - někdy také číslo mistrovské - nese spoustu energie, je znakem intuice, inteligence, rovnováhy, harmonie, vývoje nebo idealismu, osobní moci, filantropie. Číslo 22 je číslem síly a úspěchu.

Číslo 22 se skládá ze dvou dvojek čímž se atributy čísla 2 zesilují. Číslo 2 se vztahuje k vašemu božskému smyslu, účelu života a poslání. Číslo 22 vás vyzývá, abyste pilně pracovali na svých plánech a snech, abyste pracovali na vaší duchovní cestě.

Andělé vám tímto číslem říkají, abyste neupouštěli od toho, co děláte nebo po čem sníte. Děláte tak dobře, jen je ještě potřeba chvíli počkat, mít trpělivost, protože - andělé vám tímto říkají, že jste na té dobré cestě a děláte dobré věci. Pokud tedy budete mít nějaký plán, kterého se v polovině jeho procesu pustíte, pochopitelně pak žádný úspěch očekávat nemůžete. Naopak.

Andělské číslo 22 je poselstvím od vašich andělů, kteří tady jsou neustále s vámi a sledují vaše životní kroky. Andělé vám tímto číslem říkají přesně toto:

"Milý člověče, pokračuj ve své práci a v tom, co tě baví. Jsi na té správné cestě a i přesto, že se tě z ní někdo bude snažit stáhnout, nenechej se. Mysli na to, že jsme tady s tebou!"

Pokud toto andělské číslo vidíte často, nelekejte se, že byste něco dělali špatně a andělé vám ho proto stále ukazují. Vše děláte správně, možná jste jen trochu netrpěliví, ovšem andělé tu jsou s vámi a vedou vás po vaši cestě. Nenechte se ovlivnit okolím a buďte vděčni za to, že tato čísla vůbec vidíte! Bohužel, je tomu tak, ale ne každý člověk, kterého potkáte na ulici, vidíte andělská čísla!

Kde můžete andělské číslo 22 vidět? 

Na digitálních hodinách, budíku, počítači, v knize, časopise, novinách, letáku, v televizi, na SPZ, ceduli, ale třeba se vám o něm může spoustu lidí až podivně často zmiňovat.


11 komentářů:

  1. Dobrý den, musím říci, ze tento krátký článek mě hodně povzbudil, děkuji. Stava se mi asi 2x do týdne, že když jdu spát, tak při kontrole hodin vidím 22:22. Je to celkem už dlouho. No, děkuji a přeji hodně zdaru, Tony

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední půlroku co jsem se rozhodl změnit život toto číslo potkavam denně, a hlavně moje datum narození i svátku je 22.

    OdpovědětVymazat
  3. Chtela bich vedet moji karmu datum NAR 22/9/1985

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den. Já taky v poslední době vidím stejná čísla.. Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je vydán i v práci jsem si všimla na zemi. No a pak jsem měla sok nebo nebo sem se seznámila s mužem ten měl tričko a číslo na nem 22.

    OdpovědětVymazat
  6. Casto ted vidam na mobilu 22:22 nebo 11:11

    OdpovědětVymazat
  7. Mám svátek i narozeniny 22. a toto číslo vídám 30 x denně, a už mě to unavovalo, tak jsem se rozhodla si o čísle 22 něco vyhledat, a toto mě potěšilo

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se tohle číslo za poslední 2 týdny ukázalo asi 22x :D proto jsem si o tom něco našel(22x je hrubý odhad,ale se vší vážnosti je to opravdu často)

    OdpovědětVymazat
  9. Je divné že jsem se se svým přítelem odstěhoval od jeho rodičů 22 července 2021 a v prosinci 22 jsme se rozešli má 22 let a nyní je rok 2022

    OdpovědětVymazat