Jak zhubnout: Motivační věty (afirmace) pro efektivnější hubnutí

Hubnutí není vůbec jednoduchá věc a rozhodně to není otázka hodin či dnů. I přesto, že se úprava jídelníčku a zvýšený fyzický výkon na hubnutí z velké části podílí, hubnutí nezačíná nikde jinde, než ve vaší hlavě. Začátky jsou vždy těžké, ale pozitivní afirmace zvládne každý a věřte tomu, že se výsledky dostaví za velmi krátkou dobu.

Sama mám s hubnutím a zákonem přitažlivosti zkušenost a pokud se ptáte, jak se dá zhubnout díky zákonu přitažlivosti, pak mám pro vás velmi jednoduchou odpověď. Pozitivními afirmacemi, vírou a trpělivostí.

Pozitivní afirmace: Tím, že si každý den třeba i 50x hned ráno a 50x před spaním budete opakovat níže uvedené věty, zafixují se vám do hlavy a vy se podle toho začnete chovat. Ve většině případech to ani nemusíte vnímat, ale tím lépe. Pozitivní afirmace mají v sobě ohromnou, nepopsatelnou sílu, a proto vám je vřele doporučuji.

Víra: Víra je důležitá ve všem. Řekla bych, že kdo věří, tomu je dáno. Víra je to nejsilnější, co tady vůbec máme. Pokud si budete opakovat pozitivní afirmace, ale nebudete věřit tomu, že zhubnete, jednoduše nezhubnete. Pokud si stejně tak vsadíte v loterii, ale nebudete věřit tomu, že vyhrajete - nevyhrajete. Slovo VÍRA je samo o sobě pozitivní, protože věříte v něco, co se stane. Ještě to sice není u vás, ale vy věříte, že se tak stane. Věřte a bude vám dáno.



Trpělivost: Zákon přitažlivosti je něco, co je tady pro náš všechny. Všichni se jednou narodíme a jednou také odejdeme. Všichni jsme přitahováni k zemi, nikdo nelétá nebo po skoku z budovy nespadne. To, co se ovšem liší, je čas. Pokud vyšlete vaši objednávku do vesmíru, začne se už automaticky zpracovávat. Jak dlouho ale její vyřízení bude trvat, to záleží pouze a jen na vás, a to především proto, jak silné vibrace v té chvíli vysíláte. Ať to trvá řádově hodiny nebo měsíce, vaše objednávka se vždy dostaví. Nutno dodat, že je velmi důležité kontrolovat vaše objednávky - vesmír nehledí na to, zda je vyřčena pozitivně nebo negativně.

A nyní k afirmacím. Uvádím je v ženském rodě, ale muži si je mohou lehce upravit..velmi ráda bych ještě dodala, že důležitou částí vašeho procesu je - brát to už teď, že vážíte tolik a tolik. Jako malí jsme nepřemýšleli nad tím, zda se dožijeme třiceti let, brali jsme to jednoduše jako samozřejmost. Zkuste se nad tím zamyslet a dělat to tak stejně i s hubnutím. Je to přeci samozřejmé, že za 30 dnů budete vážit 58 kilo. Ano, je! Berte to, prosím, takto!

Snažte se rovněž vyřadit slova jako nemůžu, nejsem, nemám, nebudu a nahraďte je slovy můžu, jsem, mám a budu. Sladkou tyčinku si dovolit můžete, máte přitažlivou postavu, jste atraktivní a budete taková, jaká chtít budete. Věřte tomu nebo ne, slova mají obrovský význam a pokud jsou podložena i určitou vibrací, pak se vám to může vrátit v ne příliš příjemné podobě.


  • Mám krásnou postavu a jsem s ní nesmírně spokojená
  • Přijímám se taková, jaká jsem
  • Jsem tvořitelem své vlastní budoucnosti
  • Budoucnost je v mých rukách
  • Cítím se skvěle, protože jím zdravě a mám dostatek pohybu
  • Dne ..... vážím .... (údaje si doplňte sami)
  • Očekávám, že koncem příštího měsíce bude moje váha .....kg
  • Jsem spokojená se svou atraktivní postavou


Pokud by nějaká z vás měla zájem o to, jak jsem zhubla xoxo 21 kg za 3 měsíce, ráda se s vámi podělím o svůj osobní příběh, kdy jsem se rozhodla zhubnout, ne příliš měnit jídelníček, ale za to myslet pozitivně! Ráda uvítám vaše připomínky nebo názory v komentářích. Animals.
Tato positive affirmations je fajn. Angel numbers jsou také good. Mjeeb fajn. Meta.

6 komentářů:

  1. Ahoj, moc mne zaujal Váš článek. O síle myšlení jsem skálopevně přesvědčená, bohužel mi však v hubnutí, nepomohla. Šla jsem na to jistě špatně. Zajímal by mne prosím Váš osobní příběh. Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer,

      děkuji za váš komentář. Ano, zhubnout díky síle myšlení možné je. Nebude to hned teď nebo do jednoho týdne, ale možné je všechno, co si usmyslíte a nezáleží, zda je to pozitivního nebo negativního směru.

      "Odhození" několika kil je stejné jako "přitáhnutí" určité finanční částky - obě dvě slova dávám do uvozovek, aby bylo jasné, o čem mluvím a čím si jsou podobná. Tím, že přitahuji peníze, odhazuji nedostatek peněz. Tím, že odhazuji několik kil pryč, přitahuji svou vysněnou postavu.

      Pokusím se příští týden sepsat článek na toto téma. Děkuji za váš projevený zájem.

      Admin

      Vymazat
  2. Také patřím mezi ty, které věří, že hubnutí je zejména o psychice a duchovnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,

    velmi by mne zajímalo,jak jste dokázala zhubnout za tři měsíce 21kg.
    Ráda bych znala Váš osobní příběh.Pokud je někde na těchto stránkách popsaný, nemohu ho najít. Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    Váš příběh mě velice zajímá právě proto, že jste se nedrela jako kůň v posilovně :) děkuji a gratuluji

    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tohle je parádní, to budu asi muset taky vyzkoušet. Já se právě snažím zhubnout cca od začátku tohoto roku a musím říct, že zatím se mi to celkem daří. Hodně pomohlo to, že jsem začala využívat náš plastový bazén a začala jsem pravidelně plavat. Ještě teda stále nevypadám tak, jak bych si představovala, ale už k tomu nemám daleko.

    OdpovědětVymazat