Andělské číslo 11 a jeho význam


Během posledních let se spoustu zmiňuje o tom, že často vidí číslo 11, a to jak na hodinách, SPZ nebo na lístku z obchodu, tak třeba také dost často dostávají v kině sedadlo č. 11 nebo se setkávají s lidmi, kteří se zmíní o jedenáctce.

Kde a jak čísla můžeme nejčastěji vidět:

Na hodinách - 11:11
Na SPZ - 11, 111 nebo 1111
U telefonních čísel - poslední dvoj/trojčíslí..

..nebo také číslo domu, číslo na letáku, plakátu, v časopise nebo novinách..

Význam čísla 11

Neustále se budu u všech andělských čísel opakovat, ale i toto číslo je velice silné a nabité POZITIVNÍ energií. A co že nám magická jedenáctka říká? Číslo 11 symbolizuje pevné základy, tzv. že pokud jste se k něčemu odhodlali a začínáte od úplného začátku, jste na té dobré cestě - můžeme to chápat u nově započatých vztahů, různých projektů, firem, ale třeba i školy. Pokud jste čerstvě nastoupili do školy a už z počátku se vám daří, díky jedenáctce můžete být v klidu, protože takto budete pokračovat i nadále.

Andělské číslo 11 je zpráva od našich andělů, která přesně zní: "Pokračuj dále v manifestování, pracuj na sobě, nevzdávej se, miluj a lásku i přijímej".

Andělské číslo 11 se dá také charakterizovat těmito slovy: Moudrost, nápaditost, kreativita, úspěch, inspirace, duchovní uvědomění a přirozenost.

Andělské číslo 11 je skládá ze dvou jedniček a jejich součet tvoří číslo dva - 11/1+1=2. Číslo jedenáct je rovněž číslo "mistrovské". Jedná se o číslo, se kterým se narodí úspěšní a zdatní lidé. Lidé, kteří se nevzdávají, mají neustále nové nápady a daleké rozhledy. Mezi nejznámější osobu s mistrovským číslem patří Bill Clinton, Barack Obama, Colin Powell nebo princ Charles.

Co dělat, když vidím číslo 11 tak často?

Pokračujte v tom, co právě děláte, nemůžete na tom nic zkazit, ale naopak. Snažte se pomáhat, milujte a milováni rovněž budete. Kromě toho si čísel všímejte i nadále, buďte pozorní a všímejte si všech andělských znamení, která máte všude kolem sebe. Nezmatkujte a nesetkávejte se se zbytečně negativními lidmi, kteří by vám vysávali energii.

O dalších andělských číslech se můžete dočíst zde


4 komentáře:

  1. Jsem 11 a ještě podle typologie osobnosti ENFJ. Druhý vzácný charakter z ostatních 16. Takže sice jsem smrtelný člověk, ale ne obyčejný. Přicházím sem na Zem už po několikáté, v různých podobách, mám velmi starou, až 1000 let starou a modrou duši, I když zde teprve žiji 43 let.

    OdpovědětVymazat