Andělské číslo 555 a jeho význam

Andělské číslo 555
Číslo 555 se skládá ze tří pětek - číslo 5 je samo o sobě dost silné, pochopitelně bude tedy číslo 555 dost silné, nabité energií. Číslo 555 nese silné vibrace rozhodování a volby, životní změny a nové příležitosti, zvědavost, výzvy, idealismus a činnost, která vás baví nebo bavit bude.

Andělské číslo 555 je poselstvím od vašich andělů. Snaží se vám sdělit, že byste měli zapomenou na vše negativní, co je spojené s vaší minulostí. Měli byste žít v přítomnosti, zajímat se o to, co právě teď děláte, popř. být zvědaví, co vás čeká v budoucnu. Nikdy se neobracejte do minulosti, stůjte oběma nohama v přítomnosti a do budoucnosti udělejte jen občas malý krůček. Andělé tu jsou s vámi. Vždy. Ve dne i v noci.

Pokud se vám často stává, že všude vidíte pětky - podíváte se na hodiny a vidíte 15:55 nebo 05:55, na internetu často vídáte cenu 555,-Kč nebo 55,-Kč, je to znamení, že tu jsou andělé s vámi.

Mějte pozitivní postoj k životu, buďte otevření všemu novému, co vám do života vkročí. Číslo 55 nebo 555 vám jednoduše naznačuje, že jste na velice dobré cestě, ovšem nesmíte se otáčet zpátky za sebe.

Pokud v blízké době zahlédnete kdekoliv kombinaci tří pětek (555), hned se zastavte se a zeptejte se sebe: "Na co jsem teď myslel/a?". Hádám, že většina z vás právě myslela na minulost, tápali jste se ve vašich vzpomínkách.

Pokud si stále nevíte rady, co vám toto číslo říká, jednoduše u sebe noste tužku s papírem a pokaždé, když toto číslo zahlédnete, si zapisujte své myšlenky. Uvidíte, že dříve či později přijdete na to co vám andělé říkají.

2 komentáře: