Proč vidíme andělská čísla nebo znamení a co nám říkají?


Opakující se čísla nebo také čísla andělská jsou fenoménem dnešní doby. Slovo fenomén ovšem není negativní výraz. Slovo fenomén jsem si vybrala proto, že se na světě objevuje čím dál tím více lidí, kteří tato čísla pozorují, ale i lidé, kteří se snaží najít cestu ke "svému já" a zaobírají se duchovním světem.

Podle několika uznávaných spisovatelů a spiritualistů z celého světa vidí čím dál tím více lidí (a především v tomto roce) andělská čísla proto, že se "duchovně probudili" a dokázali si sami přiznat, že není normální, aby pokaždé viděli všude jedna a ta samá čísla, aby o někom mluvili a on se jim po dlouhých letech "najednou" ozval nebo aby se sami sebe na něco zeptali a odpověď se jim dostala třeba z internetové reklamy během několika mála vteřin.
levné stěhování Praha
Andělská čísla úzce souvisí s naším duchovním probuzením - někdo tomu může říkat i znovuzrození.
stavební firma Příbram
Proč vidím andělská čísla

Andělská čísla vídáme proto, že s námi prostřednictvím nich komunikují naši andělé. Říkají nám, co je správné nebo naopak není, vedou nás tam, kam máme dojít, občas se snaží upoutat naši pozornost v ten pravý čas, protože jinak by se mohlo přihodit neštěstí. Čísla se objevují jakkoliv a kdekoliv. Pokud máte ve zvyku pozornit jen při třeba 2222, pak nepřehlížejte ani 22:22, 2,222 nebo 01552222. Všude jsou stejná andělská čísla.

Další andělská znamení

Existuje spoustu andělských znamení, ale tím nejběžnějším jsou právě andělská čísla. Má to i svůj důvod. Je to znamení, které zpozoruje nejvíce lidí. Jednou přijdeme na to, že 22:22 každý večer na hodinách také není jen náhoda, ale znamení, že jsme na té správné cestě, která rozkvétá.

Kromě andělských čísel se můžeme setkat i s hudbou. Může se v ní přímo objevit slovo anděl, andělé, ale třeba také nějaký text, přes který s vámi komunikují. Opakuje se vám v hlavě často nějaká písnička a ne a ne ji vyndat z hlavy? Pak si dávejte velký pozor na každé slovo v textu.

Dalším znamením je hlas nebo odpověď. Představte si, že už hodinu přemýšlíte nad tím, jakou barvu šatů si vzít. Hodí se na mě zelená? Nebo černá, červená, růžová? Tak sakra, jakou barvu si mám na sebe vzít? V tu chvíli se vám z televize ozve: "Mojí nejoblíbenější barvou je červená, protože se v ní cítím nejlépe". Také není náhoda, že se z televize, kde probíhá jakýsi rozhovor, zrovna ozve odpověď na vaši otázku.

Pečlivě vždy poslouchejte a hlavně tehdy, když se na něco ptáte! Výše uvedený příklad není smyšlený, ale takto se mi to skutečně stalo v roce 2011, kdy jsme šli s přítelem na myslivecký ples a jako první tři lístečky losovaly ženy. Nutno dodat, že ženy v červených šatech měly právě přednost. Tak proto jsem si měla vzít červené šaty! Je nezbytné dodat, že na mně čekala výhra v pohodě červeného vína. Náhoda? Vůbec!


Motýlci, peří, plakát. I to jsou další andělská znamení. Motýlci se vám většinou objeví v krušných chvílích. Snaží se vás tímto uklidnit a dát najevo, že tu nejste sami. Stejně tak to je s bílým pírkem. Co se týká plakátu, na něm můžete opět najít odpověď na vaši otázku.

Pokud v tuto chvíli hledáte práci, ale nevíte jakou, požádejte anděly o pomoc a poté buďte velmi pozorní! Andělé tu jsou vždy s námi, už od narození, ale musíme je nejdříve k sobě pustit a přijmout. Nemůžeme očekávat pomoc, když o ni nepožádáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat