Afirmace pro dnešní den: 28.6.2014



Přehrabovat se v minulosti je jako stát pod horkou sprchou, která nás dříve či později opaří. Abychom se nemuseli zabývat minulostí, od toho tady je budoucnost, nebo ještě lépe přítomnost. Zajímejte se o svoji budoucnost, ale jen lehce. 

Užívejte si každého okamžiku vašeho života, protože minulost se skutečně vrátit nedá a neovlivníte ji. Lidé, kteří se vracejí k negativní minulosti, nemohou k sobě přitáhnout pozitivní lidi, okolnosti, peníze ani zdraví nebo štěstí. Mají ve své mysli blok, který jim brání ke spokojenosti a úspěchu.

Není možné přitáhnout luxusní auto, když si stěžuji na to své a nejsem za něj vděčný. Stejně tak nemohu přitáhnout peníze do svého života, když neustále se známými rozebírám své finanční problémy z minulosti. Měli bychom se naučit žít v přítomném okamžiku a odpouštět. Jde to. Skutečně! 

A komu že máme odpouštět? Sami sobě! Sami jsme si do života přitáhli to, co teď právě máme nebo prožíváme. Buďte rovněž vděčni za vše, co vám dělá radost. Uvidíte, že se vám vaše radost díky vděčnosti bude znásobovat. A jak? To nikdo neví, ale zajímat nás to ani nemusí. Hlavní je to, že se to děje lidem každý den po celém světě.

Protože budoucnost je pouhým odrazem našich myšlenek!

Krásný a spokojený víkend všem pozitivně naladěným čtenářům a čtenářkám,

-K.

Žádné komentáře:

Okomentovat